ADEM en KANKER

Arend Hoiting maakt op zijn website een opmerking over het Sakharoff Protocol. Zie https://buteykonoordnederland.nl/protocol-sakharoff/

De resultaten die Sakharoff bereikt door middel van ademhaling  ( Buteyko methode ) , de voeding,  intensieve beweging ( wandelen, fietsen met neusademhaling ), stress reductiesysteem,  mentale begeleiding m.b..t. aspecten van zelfvertrouwen en angst, sleep hacking om het slaappatroon te verbeteren zijn verbluffend.

En dat zonder enige medicatie!

Sakharoff heeft zelf ook een website waarop hij tekst en uitleg geeft.

Zie o.a. https://sakharoff.com/brain-tumors/

Een uitgebreide uitleg op you tube is te vinden op https://www.youtube.com/watch?v=LvXFMIsg_fw

Uit tientallen wetenschappelijke onderzoeken blijkt dat de hoofdoorzaak van alle vormen van kanker het zuurstof tekort bij de cellen van de organen is ( cellular deficiency ). Tijdens het laatste  7 jaar durende onderzoek naar de oorzaak van kanker ( Leuven ) heeft men kankercellen geïsoleerd en van zuurstof voorzien. Het resultaat was dat cellen zich gingen herstellen.
De hoofdoorzaak van kanker is een gebrek aan voldoende CO2 in de cellen en de alveoli door een diepe ademhaling in rust.

Of neem de winnaars van de Nobelprijs voor geneeskunde in 2019, Gregg Semenza, William Kaelin en Sir Peter Ratcliffe. Volgens het Nobel-comité is het lang onduidelijk geweest hoe cellen zich aanpassen aan de hoeveelheid zuurstof en geeft het werk van de drie wetenschappers meer inzicht in de moleculaire mechanismen die een rol spelen bij de zuurstoftoevoer

Is ademen hét geneesmiddel tegen deze om zich heen grijpende ziekte? Alle tekenen wijzen er wel op. Sinds de jaren 60 ademen we 2 tot 3 keer meer dan de nrom. Daarmee verkeren wij voortdurend in een staat van opperste paraatheid, gespannenheid, stress, etc. De gevolgen laten zich raden.