Deze clip geeft slechts een impressie weer van de instructie DVD waarin grootmeester sifu ZHAO de 8-vorm van de YANG stijl, onderdeel voor onderdeel, stap voor stap uitlegt.

Sifu ZHAO is een grootmeester, die asiel zocht en bij toeval in Nederland zijn woonplaats heeft gevonden. Hij behoort tot de grootmeesters in de taijiquan en is een van de zeer weinigen in Europa. Vanaf zijn vroegste jeugd is hij ingewijd in de geheimen van taijiquan. Zijn verleden heeft hem successen op wereldniveau gebracht als coach en leider. In eenvoud wenst hij echter te leven en de schatten van taijiquan door te geven aan hen die willen profiteren van de wijsheid van eeuwen ervaring

De DVD bevat, naast de volledige versie(s) van de 8-vorm, een 10-delige uitleg met aandacht en correcties  van veel gemaakte fouten.

Ook is een BONUS track opgenomen waarin sifu ZHAO de TAIJIQUAN principes en de ENERGIE uitlegt.

Voor beginners maar zeker ook voor de geoefenden zal deze instructie DVD een onmisbare leidraad zijn om TAIJIQUAN op een goede en serieuze wijze te leren en te beoefenen. Een goede en correcte uitvoering van de basisprincipes is namelijk essentieel!

Bij alle uitgebreidere vormen die je na deze 8-vorm leert zal je veel baat hebben met een goede basis.

Oftewel: deze DVD mag in je verzameling niet ontbreken!      

Een uniek leermoment van ruim 45 minuten!

De DVD kan worden besteld door een e-mail te sturen naar: taichibeverwijk@ziggo.nl

Leden/leerlingenprijs € 20,00. Niet ledenprijs: € 25,00. (incl. eventuele verzendkosten in NL)

Desgewenst kan de inhoud van de DVD ook aan u worden gemaild via wetransfer

Deel deze pagina